Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
Товары в корзине

Louis Vuitton планує відкрити перший розкішний готель на Єлисейських полях

в список новостей

Чутки про будівництво з'явилися ще 2022 року, коли французький люксовий бренд Louis Vuitton оголосив, що планує дебютувати у сфері готельного бізнесу. Деякий час передбачалося, що штаб-квартира бренду на вулиці Рю-дю-Пон-Неф у Парижі перетвориться на гігантський бутік та готель. Але зараз схоже на те, що плани змінилися.

Всупереч очікуванням для проекту обрали історичну будівлю на Єлисейських полях, збудовану у 1896 році у стилі модерн. Спочатку в ній розміщувався готель Elysée Palace, створений для Всесвітньої виставки у Парижі у 1900 році, а потім протягом двох десятиліть тут працював банк HSBC. Louis Vuitton придбав цю будівлю у 2018 році.

Повідомляється, що до 2026 року у будівлі відкриють перший у світі готель Louis Vuitton. Подробиці будівництва, у тому числі плани та проекти, залишаються засекреченими, а сам процес будівництва прихований від мимовільних глядачів найефективнішим способом. З усіх боків будинок накрили дзеркальною копією фірмової скриньки Louis Vuitton. Побачити хоч щось не може ніхто доти, доки роботи не завершаться. Судячи з чуток, усередині розміщуватиметься магазин бренду, кафе та ресторан, а також великий виставковий простір. Також говорять, що ніч у цьому готелі коштуватиме від 10 000 євро.

Гості модних показів зможуть насолоджуватися захоплюючим краєвидом на Єлисейські поля, Тріумфальну Арку та Ейфелеву вежу. Готель, що позиціонується як вершина розкоші, обіцяє продемонструвати ноу-хау Louis Vuitton і дух новаторства, подарувавши незабутні враження кожному гостю.

Відкриття готелю Louis Vuitton заплановане на 2026 рік
Відкриття готелю Louis Vuitton заплановане на 2026 рік


Коментарии:
Свернуть
Наверх